اینستاگرام

@drtorabparhiz

شماره تماس

021 - 88775457

نشانی

خيابان گاندی جنوبی نبش كوچه يكم پلاك 24

بیماری های ادراری

وجود خون در ادرار

وجود خون در ادرار از شایع ترین بیماری های ادراری می باشد که گاهی بصورت واضح و در برخی موارد با دفع لخته همراه است.این مشکل گاهی ناگهانی و گاهی به آرامی رخ می دهد. هنگامی که این بیماری با سوزش ادرار همراه باشد می تواند ناشی از عفونت ادراری باشد.همچنین مشکلات پروستات در مردان می تواند عامل این بیماری باشد.

با مشاهده این بیماری می تواند به مسائل جدی تری مانند: سرطان دستگاه ادراری، سرطان مثانه، سرطان کلیه و پروستات اشاره کرد. هرچند شیوع این موارد خطرناک زمان مشاهده خون در ادرار کمتر از 2 در صد می باشد ولی با توجه به اهمیت آن همه افراد باید به این مشکل بسیار جدی توجه کنند و زمانی که نشانه های از خون در ادرار خود مشاهده کردند حتما به یک متخصص مراجعه کنند، دکتر تراب پرهیز متخصص کلیه و مجاری ادراری با انجام آزمایشات سرپایی و تصویربرداری در این زمینه شما را راهنمایی می کنند.

بیماری های ادراری

سوزش ادرار

دفع ادرار همراه با سوزش و درد یکی از بیماری های ادراری می باشد که از نشانه های عفونت ادراری است که در برخی موارد همراه با سایر موارد علائم ادراری مانند تکرر ادرار و احساس دفع ناقص ادرار می باشد.

دفع ادرار همراه با سوزش می تواند نشانه بیماری های دیگری مانند: عفونت های زنان، عفونت پروستات، التهاب پروستات و دفع سنگ ادراری نیز باشد. اغلب این مشکلات به راحتی به درمان دارویی پاسخ مناسب می دهند.

دفع پروتئین در ادرار

زمانی که مشاهده خون در ادرار همراه با درد های شدید در زیر شکم یا پهلو ها باشد می تواند نشانه سنگ های مجاری  ادراری باشد. در این صورت می توان به مشکلات سنگ سازی نظیر مشکلات دفع بالای کلسیم  و اسیداوریک ادراری نیز اشاره کرد. دفع پروتئین در ادرار که به آن پروتئین وری می گویند نیز همچون خون در ادرار از نشانه های مهم بیماریهای دستگاه ادراری می باشد. باید به این موضوع توجه کرد که تورم پاها به تنهایی نشانه بیماری های کلیوی نیست، وجود همزمان تورم در اطراف چشم و اندام های بدنی می تواند از نشانه های دفع پروتئین در ادرارباشد

تکرر ادرار

یکی از بیماری های ادراری تکرر ادرار و احساس نیاز به دفع با فواصل کوتاه می باشد که می تواند ناشی از مشکلات روحی و اضطراب باشد. همچنین تکرر در ادرار از نشانه های بارز عفونت های ادراری است. در بسیاری از مواقع این احساس تکرر ادرار به دفع همزمان مدفوع نیز همراهی می کند که به آن سندرم روده تحریک پذیر یا IBS می گوییم

کاهش حجم ادرار

هنگامی که حجم ادرار دفعی کمتر از 500 سی سی در روز باشد ممکن است ناشی از نارسایی کلیوی باشد و در موارد کمی ادرار، احتمال انسداد شدید دستگاه ادراری مطرح است. در صورت وجود علایم درد زیر شکم و برجستگی زیر شکم باید به انسداد مشکوک شد.

بی اختیاری ادرار

گاهی فرد با خندیدن، سرفه کردن و جابجا کردن اشیاء سنگین ریزش ادرار می گیرد که این موضوع ناشی از مشکل دریچه مثانه است. در برخی موارد گاهی فرد بطور ناگهانی و بدون هیچ تحرکی احساس شدید دفع پیدا می کند که اغلب با تکرر ادرار همراهی دارد. معمولا یکی از نشانه های بی اختیاری ادرار این می باشد که شخص بتازگی از دستشویی آمده است بیرون اما بلافاصله احتیاج به دفع ادرار می کند. دکتر تراب پرهیز متخصص کلیه و مجاری ادراری در زمینه درمان بی اختیاری ادرار شما را راهنمایی می کنند.

منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم

با تشکر مدیریت سایت دکتر تراب پرهیز

برای تمامی خوانندگان و همراهان عزیز آرزوی سلامتی را آرزومندیم .

خانم دکتر تراب پرهیز جراحی زیبایی واژن ، درمان بی اختیاری ادرار و… را نیز انجام می دهند .

راه های ارتباطی دکتر مریم تراب پرهیز

کانال تلگرام دکتر مریم تراب پرهیز: dr_torabparhiz

اینستاگرام دکتر مریم تراب پرهیز: drtorabparhiz

شماره های تماس:02188775457

دکتر مریم تراب پرهیز

جراح و متخصص بیماریهای کلیه و مجاری ادرار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + هشت =

فهرست محتوا
نمونه‌کار‌های بیشتر...